Hvad vi tilbyder af tv-inspektion

Hos KJ Kloakservice har vi udstyret og ekspertisen til med en tv-inspektion at få overblik over enhver tilstopning, skade mv.

Identificering af brud og tilstopning på kloak

Stopper dit toilet ofte kan det skyldes en rørforskydning eller aflejringer der gør, at det kan blive nødvendigt at køre en tv-inspektion.

inspektion for rotter og rotteskader

Opdager du huller i jorden eller omkring brønde, kan det være tegn på at rotter har gnavet sig gennem kloakken, og fundet vej frem til overfladen.

Mange års erfaring

Kompetent kloakfirma

Vi har ekspertisen

Vi har over 9 års erfaring i branchen, og har derfor de fornødne kompetencer og ekspertise der skal til, for at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Ønsker du vores hjælp kan du ringe til os, hvor vi står klar til at tage telefonen hele døgnet, året rundt.

Ring for at få vores hjælp

5/5

Se mere på Trustpilot

Priser på tv-inspektion

Ved nogle kloakservice opgaver vil der være behov for en TV-inspektion, hvor der bruges et kamera til at finde frem til tilstopninger, brud og andre skader på kloak og kloakrør, og danner os på den måde et overblik over hvordan opgaven kan løses bedst muligt.

Det smarte herved er, at du slipper for at skulle grave kloak og rørledninger op, for at finde frem til skaden. I stedet sænker man således bare et kamera ned i kloak eller kloakrøret, og så kan man følge med på en skærm der er opsat til formålet.

  • TV-inspektion med rapport 1.069 kr.

    Pris er pr. time og inkl. moms.

  • TV-inspektion uden rapport 515 kr.

    Pris er pr. time og inkl. moms.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud