KLOAKRENSNING I KØBENHAVN OG OMEGN

Vi har udstyret og ekspertisen

Hos KJ Kloakservice har vi udstyret og ekspertisen til at rense enhver form for kloak, afløb, brønde, dræn, faldstammer og toiletter.

Stiger vandet i toilettet, eller begynder det at lugte fra kloakken, så kan det være tegn på en tilstoppet kloak. Vi kan rense din kloak.

Det er vigtigt at holde brønde rene, da man ellers risikerer forurening af vandet i brønden. Vi kan stå for vedligeholdelse og rensning af din brønd.

Stopper dine afløb til, eksempelvis gulvafløb, og hjælper det ikke at skylle igennem med kogende vand eller en svupper, kan vi stå for rensning af dit afløb.

Stopper din vask eller vaske til, eksempelvis køkkenvasken, og hjælper det ikke at skylle igennem med kogende vand eller svupper, kan vi stå for rensning af din vask.

Stiger vandet i toilettet kan det både være tegn på tilstopning i selve toilettet, eller tilstopning længere nede i kloakken. Vi renser dit toilet.

Vi renser tilstoppede faldstammer, hvor vi benytter os af højtryksspuling til at rense faldstammen fri for slam, affaldsstoffer og tilstopninger.

Vi renser dine dræn og drænrør hurtigt og effektivt, og sørger for at slam og okker opsamles og behandles på korrekt vis.

Vi tømmer dine fedtudskillere for opsamlet fedt med vores slamsuger, og sørger for en hurtigt og effektiv rensning.

Vi renser alle former for tanke, herunder samletanke og septiktanke og andre former for tanke.

Her tilbyder vi kloakrensning

København

Amager

Sjælland

Storkøbenhavn

Super godt arbejde - det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper.
Charles Pedersen Barlow
Vi vil meget gerne anbefale KJ Kloakservice. De bedste anbefalinger her fra til Kasper!
Stine

Kloakrensning

Vi varetager alle former for kloakrensningsopgaver, herunder rensning kloak, brønde, afløb, vaske, toiletter, faldstammer mv. Ved nogle rensningsopgaver vil der være behov for tv-inspektion for at lokalisere eventuelle skader og tilstopninger, samt slamsugning i forbindelse med tømning af ophobede væsker og skidt, inden selve rensning kan påbegyndes. Vi sørger altid for at kommunikere ud hvilke behov der er, inden vi påbegynder arbejdet.

Priser på kloakrensning

Det kan al være svært at prissætte en opgave om kloakrensning, da det først og fremmest afhænger af opgavens omfang og type. Se nogle af vores standardpriser nedenfor, og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Priser på rensning af afløb i form af vaske, gulvafløb mv. begynder fra 925 kr. pr/time.

Priser på rensning og tømning af brønde, kloak, tanke m.m. begynder fra 1.225 kr. pr/time.

Priser på fuldrens af faldstammer begynder fra 600 kr.

Ring i dag og få et tilbud på kloakrensning