Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Deny from all Kloakservice i Egedal | Døgnvagt 24/7 | KJ Kloakservice

Kloakservice i Egedal

Vi tilbyder professionel kloakservice

Oplever du problemer med en stoppet kloak, afløb, faldstamme, dræn eller andet, så tilbyder vi professionel og kompetent kloakservice i Egedal. Vi hjælper til efter aftale, men også hvis der opstår akut behov for kloakservice. Du kan derfor kontakte os på alle døgnets timer året rundt.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5
Akut kloakservice

Rensning af stoppet afløb

Er et eller flere af dine afløb stoppet til, tilbyder effektiv og holdbar rensning af dine afløb. Vi renser og fjerner alle typer af tilstopninger i vaske, toiletter, vandlåse og andre typer af tilstopninger. Oplever du problemer med tilstoppede afløb rykker vi ud alle døgnets timer hele året rundt.

Rensning af stoppet kloak

Er din kloak eller faldstamme stoppet til, så tilbyder vi effektiv rensning af kloak og faldstammer. Vi har kompetencerne og erfaringen til at komme alle tilstopninger i kloak og faldstammer til livs. Oplever du problemer med tilstopninger i kloak eller faldstammer rykker vi ud alle døgnets timer hele året rundt.

Kloakservice
Kloakrensning

Tv inspektion

Har du mistanke om eller er der allerede opstået brud eller tilstopninger af din kloak, så kan vi lokalisere brud og tilstopninger på din kloak via tv inspektioner. Vil du dertil gerne have undersøgt din kloak for rotter og rotteskader, så står vi klar til at hjælpe med at undersøge din kloak.

Priser på kloakservice i Egedal

Stoppet afløb og faldstammer

Pris: 925 kr. inkl. moms pr/time.

Kloak og brønd

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Tv inspektion

Pris: 1.325 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.