Slamsugning i Høje Taastrup

Vi tilbyder professionel slamsugning

Vi tilbyder professionel og kompetent slamsugning i Høje Taastrup af kloak, brønde, tanke, fedtudskillere og andet. Vi hjælper både til ved normale opgaver, men også hvis der opstår behov for akut kloakservice. Har du derfor et behov for slamsugning kan du kontakte os døgnet rundt på alle årets dage.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5

Slamsugning af brønde

 Vi tilbyder slamsugning af alle slags brønde, herunder sandfangsbrønde, tagvandsbrønde og vejbrønde. Vi tilbyder at rykke ud med vores slamsuger alle døgnets timer hele året rundt, så du altid er sikret professionel slamsugning af brønde.

Slamsugning af tanke

Vi tilbyder slamsugning af alle typer af tanke herunder samletanke og septiktanke. Vi tilbyder at tømme dine tanke efter behov, og tilbyder både at tømme dine tanke efter aftale, samt at hjælpe til med slamsugning af dine tanke, hvis der skulle opstå et akut behov.

Slamsugning
Slamsugning

Slamsugning af fedtudskillere

Fedtudskillere skal tømmes regelmæssigt for at sikre, at dine fedtudskillere vil fungere korrekt. Vi kan varetage tømningen af dine fedtudskillere efter behov. Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, og få en aftale hvor vi kommer og tømmer dine fedtudskillere. Vi tilbyder løbende tømning samt tømning efter aftale og ved akut behov.

Priser på slamsugning i Høje Taastrup

Brønde

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Tanke

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Fedtudskillere

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.