Kloakrensning på Christianshavn

Vi tilbyder professionel kloakrensning

Oplever du problemer med en stoppet kloak, afløb, faldstamme, dræn eller andet, så tilbyder vi professionel og kompetent kloakrensning på Christianshavn. Vi hjælper til efter aftale, men også hvis der opstår akut behov for kloakrensning. Du kan derfor kontakte os på alle døgnets timer året rundt.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5
Kloakrensning

Kloakrensning på Christianshavn af kloak og brønd

Få professionel og kompetent kloakrensning af kloak og brønd. Vi har ekspertisen og erfaringen til at rense enhver type af kloak, og kan løse ethvert problem der måtte være med kloakken. Vi hjælper til alle døgnets timer hele året rundt, så du altid er sikret hurtig hjælp når der opstår problemer med kloakken.

Stoppet afløb, toilet, faldstamme mv.

Har du et stoppet afløb, toilet eller lignende, så tilbyder vi effektiv rensning. Vi kan rense ethvert afløb for tilstopninger, og leverer altid holdbare løsninger, der vil sikre at der ikke opstår problemer igen i fremtiden. Vi hjælper både til efter aftale og ved akut behov.

Kloakrensning
Kloakrensning

Rensning af dræn

Har du dræn omkring dit hus eller bolig, er det vigtigt at sørge for at holde en effektiv vedligeholdelse. Stopper dine dræn til kan vandet ikke ledes væk fra huset, hvilket kan føre til skader på sigt. Vi sørger for at dine dræn er fri for tilstopninger, så vandet kan ledes væk fra huset.

Priser på kloakrensning på Christianshavn

Kloak og brønd

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Stoppet afløb og faldstammer

Pris: 925 kr. inkl. moms pr/time.

Rensning af dræn

Pris: 925 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.