Slamsugning

Vi tilbyder professionel slamsugning

Vi tilbyder professionel og kompetent slamsugning og spuling af kloak, brønde, tanke, fedtudskillere og andet der har brug for en slamsugning eller opsugning. Vi hjælper både til ved normale opgaver, men også hvis der opstår behov for akut kloakservice. Har du et behov og ønske om at få vores hjælp, kan du kontakte os døgnet rundt på alle årets dage.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5

Slamsugning og spuling af brønde

Vi tilbyder slamsugning og spuling af alle slags brønde, herunder sandfangsbrønde, tagvandsbrønde og vejbrønde. Vi klarer både den regelmæssige og akutte slamsugninger af dine brønde, og kan kontaktes hele døgnet året rundt.

Slamsugning af tanke

Vi tilbyder slamsugning og spuling af alle typer af tanke, herunder samletanke og septiktanke, og alle andre typer af opbevaring, der har behov for en slamsugninger eller opsugninger med vores slamsuger. Vi leverer løbende service eller en enkeltydelser efter behov.

Slamsugning
Slamsugning

Tømning af fedtudskillere

Fedtudskillere skal tømmes regelmæssigt. Vi kan varetage tømningen af din fedtudskiller, og tilbyder løbende service, så din fedtudskiller altid fungerer korrekt, og tilbyder også at tømme din fedtudskiller som en enkeltydelse.

Her tilbyder vi vores ydelser og services

KJ Kloakservice tilbyder vores ydelser og services i hele København og Storkøbenhavn, samt på store dele af Sjælland. Få et overblik over hvor vores slamsuger rykker ud herunder, og klik dig videre for at se mere om hvorvidt, vi også tilbyder vores ydelser og services der hvor du bor.

Priser på slamsugning og spuling

Brønde

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Tanke

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Fedtudskillere

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.