Tv Inspektion i København

Vi tilbyder TV inspektion af kloak

Stopper dit toilet kan det skyldes rørforskydning eller aflejringer, der gør at det kan blive nødvendigt at køre en tv-inspektion. Vi tilbyder tv inspektion i København for identifikation af brud og tilstopning af kloak, samt for rotter og rotteskader. Med vores specialudstyr kan vi komme helt ned i kloakken, for at søge efter og lokalisere problemer. Vi tilbyder tv inspektioner inden for normale arbejdstider, men også hvis der skulle opstå akut behov på alle tider af døgnet hele året rundt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig, med at lokalisere problemerne i din kloak.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5
Tv inspektion

Identifikation af brud og tilstopning af kloak

Har du mistanke om eller er der allerede opstået brud eller tilstopninger af din kloak, så kan vi lokalisere brud og tilstopninger på din kloak via tv inspektioner. Du kan bestille vores ydelser og services i normale arbejdstider, men også hvis der opstår akut behov.

Rotter og rotteskader

Har du mistanke eller viden om at der er rotter i din kloak, er det vigtigt at reagere med det samme. Rotter i kloak kan føre til omfattende skader på kloakken. Vil du gerne have undersøgt din kloak for rotter og rotteskader, så står vi klar til at hjælpe med at undersøge din kloak, både efter normal aftale og ved akut behov.

Tv inspektion

Her tilbyder vi tv inspektion i København

KJ Kloakservice tilbyder vores ydelser og services i hele København og Storkøbenhavn, samt på store dele af Sjælland. Få et overblik over hvor vi tilbyder tv inspektion i København herunder, og klik dig videre for at se mere om hvorvidt, vi også tilbyder vores ydelser og services der hvor du bor.

Priser på TV inspektion i København

Brud på kloak

Pris: 1.325 kr. inkl. moms pr/time.

Tilstoppet kloak

Pris: 1.325 kr. inkl. moms pr/time.

Rotter og rotteskader

Pris: 1.325 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.