Kloakrensning på Sjælland

Vi tilbyder professionel kloakrensning

Oplever du problemer med en stoppet kloak, afløb, faldstamme, dræn eller andet, så tilbyder vi professionel og kompetent kloakrensning på Sjælland. Vi hjælper til efter aftale, men også hvis der opstår akut behov for kloakrensning. Du kan derfor kontakte os på alle døgnets timer året rundt.

"Super godt arbejde. Det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper."
Charles Barlow
5/5
Kloakrensning

Kloakrensning af kloak og brønd

Få professionel og kompetent rensning af kloak og brønd. Med vores slamsuger kan vi ordne enhver tilstoppet kloak eller brønd, og rykker ud på alle døgnets timer året rundt.

Rensning af tilstoppet afløb, toilet, faldstamme mv.

Har du et tilstoppet afløb, toilet eller lignende, så tilbyder vi effektiv rensning. Vores kloakrenser kan både komme tilstopninger i vandlås og rør til livs, samt de tilstopninger der sidder længere nede i afløb og kloak. Stopper dit afløb, toilet eller andet til, kan du kontakte vores akutte døgnvagt.

Kloakrensning
Kloakrensning

Rensning af dræn

Har du dræn omkring dit hus eller bolig, er det vigtigt at sørge for at holde en effektiv vedligeholdelse. Fungerer dine dræn ikke korrekt, kan vandet ikke blive ført væk fra huset. Kan vandet ikke blive ført væk fra huset, øges risikoen for vandskader markant.

Her tilbyder vi kloakrensning på Sjælland

KJ Kloakservice tilbyder vores ydelser og services på store dele af Sjælland. Få et overblik over hvor vi tilbyder kloakrensning herunder, og klik dig videre for at se mere om hvorvidt, vi også tilbyder vores ydelser og services der hvor du bor.

Priser på kloakrensning på Sjælland

Kloak og brønd

Pris: 1.225 kr. inkl. moms pr/time.

Stoppet afløb og faldstammer

Pris: 925 kr. inkl. moms pr/time.

Rensning af dræn

Pris: 925 kr. inkl. moms pr/time.

Ring til os 24/7 året rundt

Denne hjemmesider bruger cookies. Ved fortsat at gøre brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.