SLAMSUGNING I KØBENHAVN OG OMEGN

Vi har udstyret og ekspertisen

Hos KJ Kloakservice har vi udstyret og ekspertisen til at stå for slamsugning med vores slamsuger, og højtryksspuling af kloak, brønde, faldstammer mv.

Slamsugning

Med vores slamsuger kan vi suge ophobede væsker op fra kloakker, brønde, kældre og andre opgaver der kræver pumpning og sugning af ophobede væsker.

Højtryksspuling

Vi tilbyder højtryksspuling af kloakrør, faldstammer, brønde mv. som effektivt fjerner skidt, slam og andre affaldsstoffer fra dine kloakrør, faldstammer, brønde med mere.

Her tilbyder vi slamsugning

København

Amager

Sjælland

Storkøbenhavn

Super godt arbejde - det virkede bare hele vejen rundt med pris og kvalitet. Kan varmt anbefale Kasper.
Charles Pedersen Barlow
Vi vil meget gerne anbefale KJ Kloakservice. De bedste anbefalinger her fra til Kasper!
Stine

Slamsugning/højtryksspuling

Ved kraftige tilstopninger kan det være nødvendigt både at suge og spule. Vi kan oftest hurtigt identificere problemet og se, hvad der er behov for. Vi informerer dig godt undervejs – lige fra første inspektion af kloakken til udførelsen og afslutningen af opgaven. Vores slamsuger og højtryksspuler kan være behjælpelige med tømning og rensning af følgende:

Priser på slamsugning

Det kan være svært at prissætte en opgave om slamsugning, før vi har fået overblik over opgavens omfang. Indimellem kan vi få brug for tv-inspektion af opgaven og det kan variere, om der er behov for sugning og/eller spuling af den tilstoppede kloak, brønd, tank mv.

Vores priser for slamsugning og spuling begynder fra hhv. kr. 1.225,- og 925,- pr. time.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud